skovens dyr

Naturekspedition for børn – mød skovens dyr

Ta' med på denne tur, og mød skovens dyr og fugle. Læg mærke til dyr og planter i skoven og se om du kan klare quizzen. Lav også et smykke i naturværkstedet.

Tør du holde en slange, en mus eller måske et kæmpe tusindben? Ta’ med på denne tur og find ud af det. Vi kommer helt tæt på nogle af naturens vilde dyr, og vi vil ligeledes opleve ringmærkning af skovens fugle. Vi går også i naturværkstedet, hvor vi alle for mulighed for at lave vores egen halskæde eller armbånd af kronhjortegevir.

Prøv også naturquizzen rundt i området, hvor naturvejlederen vil teste din viden om skovens dyre- og planteliv. En sjov og anderledes tur for børnefamilien og alle andre nysgerrige.

Turleder: Naturvejleder Jonas Gadgaard, tlf.: 30 53 00 59, jg@naturkulturvarde.dk

Tilmelding: tlf.: +45 75 22 22 50, nkv@naturkulturvarde.dk eller køb billet her Tilmelding