Langli – vadevandring i nationalparken

Langli er en lille ubeboet ø i Vadehavet. Øen er fredet naturreservat, og kun åben for adgang to måneder om året. Ved lavvande kan man gå over til øen.

Turen er desværre aflyst. Har du allerede købt billet får du naturligvis pengene refunderet. Billetten kan evt. bruges på en af de andre Langli-ture. Ring og hør nærmere.

Ta’ med på vandring over Ebbevejen til naturreservatet og øen Langli, der kun er åben for adgang to måneder om året. Her har vi chancen for at opleve Nationalpark Vadehavets mest uberørte natur, hvor landskabet får lov at udvikle sig, som det vil.

Her møder vi arktiske vadefugle, der bruger Vadehavet som rasteplads på det lange træk til Afrika. Vi studerer det særegne planteliv, kigger på sæler, og dykker ned i den fascinerende historie om øens beboere, der for hundrede år udfordrede en hård tilværelse på øen.

Bemærk: Turen er i alt 10 km og forholdsvis anstrengende, da vi går i vand noget af vejen. Man kan gå i bare fødder, men medbring sko til når vi går i land. Ved høje vandstande eller meget dårligt vejr aflyses turen. Medbring madpakke og drikke. Hunde må ikke medbringes til Langli. Ingen undtagelser.

Turleder: Naturvejleder Jonas Gadgaard, tlf.: 30 53 00 59, jg@naturkulturvarde.dk