Ringmærkning

Fuglenes forunderlige univers – ringmærkning

Ringmærkning af vilde fugle giver et vigtigt billede af fuglenes liv og færden. Kom med til Danmarks ældste fuglestation, og få indblik i fuglenes forunderlige univers.

En fugl i hånden er bedre end… Hvert år ringmærkes der tusindvis af småfugle i Blåvand, og i dag følger vi slagets gang. En total oplevelse hvor du kommer helt tæt på, når du sammen med ringmærkeren fanger og ringmærker de mange vilde fugle.

Blåvand fuglestation er den ældste fuglestation i Danmark med over 50 års forskning i fuglenes træk. I Danmark har vi kun tre fuglestationer så dette er en unik chance for at give sig selv en anderledes oplevelse. Husk evt. kamera og kikkert på denne tur.

Turleder: Naturvejleder Jonas Gadgaard, tlf. 30 53 00 59, jg@naturkulturvarde.dk

Tilmelding: Tlf.: +45 75 22 22 50, nkv@naturkulturvarde.dk eller køb billet her Tilmelding